Twee bushokjes in Neede zijn opgeblazen

tn_Afbeelding nieuw Roy 28325NEEDE – De meeste mensen hebben nu de lentekriebels. Maar er zijn ook jongeren die de verniel-kriebels hebben gekregen. Zaterdagnacht hebben onverlaten twee bushokjes vernield aan het Busplein. En dat is met flink geweld gebeurd. De prullenbak naast de hokjes is volledig opgeblazen. Er is weinig van over (zie foto).

Waarschijnlijk is er zwaar vuurwerk gebruikt bij de vernieling. “Wie moet dit betalen?, de gemeente of de busmaatschappij. Jammer van het geld. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd is. Aanpakken dat tuig”, zegt een man die zondagmiddag even poolshoogte komt nemen.

Het glas heeft de hele dag rondom de hokjes gelegen. Ongeveer vier ruiten zijn gesneuveld. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u wat gezien of gehoord bel dan met 0900-8844.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1919]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven