Wim Tijink is nieuwe prins van Hookers

hoogheden-2011EIBERGEN – In de residentie van carnavalsvereniging de Hookers, café Tijink – de Beuk werden zondagavond de hoogheden voor het jubileumjaar bekend gemaakt. In een vol Hookershoes werden om elf minuten over tien uur prins Wim Tijink, adjudant Harry Rothman en de prinsessen Trees en Reina gepresenteerd.

Zij regeren dit carnavalsseizoen met de leus; Met Wim en Harry, Reina en Trees, wordt het dit jubileumjaar een groot feest. Wilt u de nieuwe hoogheden feliciteren kom dan aanstaande maandag vanaf 11.00 uur naar het Hookershoes. Deze dag staat het gezellige tafelen weer op het programma.

Er is daarbij medewerking van Karel van de Kate, het Sentiment, de Dansmietjes en John Enter oftewel weer een gezellig programma. Daar zal natuurlijk ook de polonaise bij de buren weer niet ontbreken en als vanzelfsprekend de muzikale klanken van Hans Roerdink.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven