Berkellandse touwtrekkers sterk van start

BERKELLAND – De touwtrekkers zijn zondag hun competitie begonnen. In Holten werd de eerste ronde van gewest oost georganiseerd door OKIA. Het wedstrijdterrein lag er goed bij, wat spannende wedstrijden opleverden. Na de eerste wedstrijddag worden op een na alle klassen aangevoerd door een van de Berkellandse verenigingen.

Een sterke start dus voor met name touwtrekkersvereniging Eibergen. Het team startte sterk in de 640 A klasse. De concurrentie kwam hier met name van Bisons uit Beltrum. De onderlinge strijd was zwaar en werd in het voordeel van de Eibergenaren beslist. Okia volgt op plaats drie.

 In de 640 B klasse zijn de rollen omgedraaid en gaat het team uit Beltrum aan kop. Eibergen is twee en Olden Eibergen volgt op een mooie derde plaats. De damesklasse was een prooi voor weer Eibergen. De vereniging is al enkele jaren met dit team bezig en lijkt nu mee te kunnen doen voor de titel. Coach Marty te Luggenhorst was na afloop erg tevreden over de progressie van dit team.

De jeugdklassen worden ook aangevoerd door Berkellandse teams. In de A klasse gaat Bisons aan kop; en in de B klasse staat Eibergen op de eerste plaats. Eibergen pakte de volle winst. Bisons moest een gelijkspel toestaan wat twee verliespunten oplevert. In beide klassen staat OKIA op de tweede plaats. In de 680 A klasse tekende weer het team van Eibergen voor de overwinning.

Alleen het Borculose Heure kon het team op een gelijkspel houden. Voor de rest pakte het team de volle winst. In de B klasse kon Eibergen geen volledige winst boeken. De lijst wordt aangevoerd door OKIA. Met Ole en Eibergen op  plaats twee en drie.

De volgende competitieronde wordt gehouden in Olden Eibergen op 17 april. aanvang wedstrijden 10.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven