Bewoner van ‘De Bode’ heeft geluk gehad

tn_Afbeelding nieuw Roy 28442NEEDE – Een bewoner van appartementencomplex De Bode mag de ontwerper van de tuin – om het gebouw – dankbaar zijn. Een busje vloog zaterdagavond rond 20.15 uur uit de bocht en kwam tot stilstand op een stenen muurtje. “Als dat muurtje er niet had gezeten dan was de bus zo de woning in gereden”, schreeuwt een man die toekijkt.

Een bestuurder uit Neede reed op de Koolmeesstraat en wilde de bocht nemen richting de Hofmaat. Daar vloog hij uit de bocht. Hij zij tegen de politie dat hij door de laagstaande zon verblind werd en daardoor de macht over het stuur verloor.

Veel buurtbewoners stonden op straat te kijken naar het ongeval. De bestuurder en een inzittende kwamen met de schrik vrij. De bus is afgesleept door Iliohan uit Borculo. De politie heeft de zaak verder afgehandeld.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1947]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven