Bewoners Hofrichterstraat krijgen sleutel

EIBERGEN – Afgelopen donderdag 14 april hebben de bewoners de sleutel van hun nieuwe woning aan de Hofrichterstraat in Eibergen in ontvangst genomen. Tijdens de sleuteluitgifte ontvingen de bewoners ook een cadeaubon die zij kunnen besteden bij Intratuin.

De nieuwbouw aan de Hofrichterstraat bestaat uit vijf woningen. De hoekwoningen werden door ProWonen te koop aangeboden in de varianten Koopcomfort en Koopgarant. De tussenwoningen zijn Te Woon. Met Te Woon kan de klant kiezen uit huren of kopen.

Drie van de vijf woningen zijn verkocht met Koopgarant en twee woningen worden verhuurd. De woningen hebben drie slaapkamers, een vaste trap naar zolder, tuingerichte woonkamer en een vaste berging aan het huis. De gebruiksoppervlakte per woning is ongeveer 108 m2. De kavelgroottes zijn verschillend.

Het ontwerp voor de locatie werd gemaakt door architect De Witte – Van der Heijden. Aannemingsbedrijf WBC uit Winterswijk heeft de woningen gebouwd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven