Eibergen Live is groot succes geworden!

tn_2011_0409Eibergenlive20110071EIBERGEN – Enkele inwoners uit Eibergen hebben zaterdagavond hun ‘gouden stem’ laten horen tijdens de eerste editie van Eibergen Live. Deze muziekavond werd goed druk bezocht tijdens de kermis.

”Het was een gigantisch succes, de hele brink stond vol. Door de heaters, de drukte en de gezelligheid was de sfeer fantastisch. Wij waren erg blij dat al zo’n groot aantal mensen het lef heeft gehad om het podium te betreden.
Alle nummer werden geweldig uitgevoerd, mede door de goede voorbereiding en de fantastische band Chameleon”, aldus Niek Boevink van stichting Draaimolen.

De volgende inwoners stonden op het podium: Wim te Nijenhuis en Gerrit Grooters, William Timmerije, Huberdien Kruselbrink, Sophie Timmerije, Arne Hulshof, Annemarie ter Woerds en Janneke Olthof, Patrick Ebbers, Arie klein Gunnewiek en Anne groot Wassink.

Foto’s Yvonne Berends:
[nggallery id=1949]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven