Grote landelijke corso’s te gast in Beltrum

BELTRUM – Alle grote landelijke corso’s komen aanstaande zaterdag naar Beltrum. Stichting Volksfeest Beltrum – organisatie van de bloemencorso – is voor het eerst in de geschiedenis gastheer.

Van Zundert tot Valkenswaard komen de corsoliefhebbers naar het kerkdorp om gegevens uit te wisselen voor het aankomende seizoen. Bloemenverdeling, tips voor het plakken van de bloemen, nieuwe kleuren, ideeën voor nieuwe technieken op de wagens alles komt die dag voorbij.

“Het is toch wel bijzonder dat de mensen naar ons kleine dorpje komen. Vroeger was het allemaal haad en nijd. Maar nu merk je toch dat bijna alle plaatsen gaan samenwerking”, vertelt Bennie te Veluwe. Rond 11.00 uur is de bijeenkomst gepland bij Spilman.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven