Het Vinkennest gaat op 1 mei weer open

EIBERGEN – zondag (1 mei) gaat Openluchtzwembad ’t Vinkennest in Eibergen weer open. De voorbereidingen zijn volop aan de gang. Zo is de voorverkoop op 18 april gestart, waar u met korting uw abonnement kan aanschaffen. Kijk voor de tijden op de website: www.zwembadvinkennest.nl of bel 0545-291655.

Zoals alle jaren kunt u weer volop genieten van het zomerweer in het verwarmde 30-meterbad (tot 23ºC). Het zwembad beschikt over twee springtorens (1 en 3 meter hoog) en een glijbaan van maar liefst 40 meter die uitkomt in het familiebad. Voor de kleintjes is er een peuterbadje met een speeltoestel.

Op de ruime ligweide zijn een zandbak en diverse speeltoestellen. Bovendien kunt u bij ons terecht om gezellig deel te nemen aan de Aqua Sportief groepslesen Aqua Joggen en Aqua Varia, leuke activiteiten zoals de zwem-4-daagse en het diplomazwemmen. Gedurende één zwemseizoen kun je bij ’t Vinkennest je zwemdiploma A halen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven