Illegaal paasvuur gedoofd in buitengebied

tn_Afbeelding nieuw Roy 29000NEEDE – De brandweer en de politie hebben op eerste paasdag (omstreeks 21.30 uur) een einde gemaakt aan een illegaal paasvuur aan de Uitslagdijk in Neede. De eigenaar van het perceel – waar het paasvuur brandde – had geen vergunning.

Ook werden in een akkerland aan de overkant van de weg een paar hoopjes met groenafval geblust. Een echt paasvuur mag het niet genoemd worden. Het was meer ander afval dan snoeihout. Banden, kasten, stoelen, plastic, verfbussen en noem maar op.

De politie doet verder onderzoek naar dit illegale paasvuur naast de schuur. Ook de gemeente gaat bij de eigenaar aan de bel trekken. Hij kan een flinke boete verwachten.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1975]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven