Martin Gaus doet officiële opening Florijn

EIBERGEN – Dierenspeciaalzaak Discus Florijn heeft een bekende Nederlander gestrikt voor de officiële opening van de nieuwe zaak aan de Brink. Martin Gaus en zijn zoon Serger zullen op 14 mei vanaf 10.00 uur de zaak openen.

Het duo komt niet alleen om een lintje door te knippen. Martin Gaus geeft adviezen over voeding en gedrag van huisdieren. Serger gaat de aanwezigen laten ervaren hoe het is om met een blindengeleidehond te lopen. Mensen moeten met een blinddoek en een hond een wandeling maken door de winkel.

Tijdens de officiële opening zijn alle afdelingen klaar, vogel-, knaagdieren- en de vijverafdeling. Ook het achterste gedeelte van de nu circa 600 m2 grote winkel – waar de grootverpakkingen liggen – wordt dan in gebruik genomen. “Mensen kunnen straks ook achter het pand parkeren via de inrit naast de toegang van de parkeergarage aan de Grotestraat. “Daar krijgen we dus ook een ingang en is bovendien erg handig voor het laden van de grootverpakkingen diervoeders”, aldus Egbert Florijn.

Volgens Florijn gaat het erg goed met de nieuwe winkel. “Naast Eibergen is onze regiofunctie (Borculo, Neede, Ruurlo, Haaksbergen) nu sterk uitgebreid met veel klanten uit Groenlo, Lichtenvoorde, en Winterswijk. Dat heeft ook te maken met de bewinkeling van het centrum in Eibergen. Mensen kunnen op één plek hun auto neerzetten en overal hun boodschappen doen.”

Gelre FM zal de hele dag een live uitzending maken vanuit de winkel. Naast de familie Gaus is er nog veel meer te doen. Dus kom een kijkje nemen op 14 mei!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven