Politicus Job Cohen komt naar Berkelland

EIBERGEN – PvdA-voorman Job Cohen brengt vrijdag een bezoek aan Berkelland. De PvdA Berkelland ontvangt Cohen in ’t Spieker in Eibergen van ongeveer 10.30 uur tot 12.15 uur. Vier organisaties zullen kort de gevolgen van de gemeentelijke bezuinigingen toelichten.

”We vinden het een goede zaak dat Job Cohen persoonlijk hoort hoe ernstig de situatie in onze gemeente is”, zegt PvdA-fractievoorzitter Dennis Meijerink. De professionals van muziekschool De Triangel, welzijnsorganisatie Betula, Bibliotheek Oost-Achterhoek en een vertegenwoordiger namens de dorpshuizen vertellen kort welke gevolgen de bezuinigingen zullen hebben.

”De inwoners van Berkelland worden namelijk de dupe van het beleid van coalitiepartijen CDA, VVD en D66. Ook de sport, het maatschappelijk werk en de peuterspeelzalen staan op de tocht. De coalitiepartijen doen aan afbraakpolitiek door dat wat een samenleving leefbaar en sociaal maakt aan de vrije markt en het toeval over te laten. In het beste geval blijven voorzieningen toegankelijk voor een kleine groep, voor de elite dus.”

”De PvdA wil dat niet. Wij maken ons sterk voor een andere, eerlijker verdeling van middelen, want iedereen telt mee in Berkelland. U bent daarom van harte welkom op vrijdag 8 april om 10.30 uur in ’t Spieker in Eibergen.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven