Rookalarm voorkomt buit tijdens inbraak

inbraak-brandoil-002-borderBORCULO – Bij een tankstation aan de Nettelhorsterweg vond in de nacht van woensdag op donderdag een inbraak plaats. Door het rookalarm, dat direct na de inbraak in werking trad, is voorkomen dat men er met een buit vandoor kon gaan.

De inbraak werd rond 04.45 uur door de alarmcentrale gemeld. Er was een deur geforceerd om binnen te kunnen komen. Door een mistgenerator die bij een inbraakalarm direct in werking treedt, stond binnen korte tijd de tankshop van de Esso vol met rook.

Vermoedelijk hebben de daders hierdoor eieren voor hun geld gekozen en zijn er zonder buit vandoor gegaan. De politie heeft de inbraak in onderzoek.Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

[nggallery id=1966]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven