Team Olden Eibergen goed op eigen veld

EIBERGEN – Afgelopen zondag waren de touwtrekkers te gast in Olden Eibergen. Het was al enige jaren geleden dat ze te gast waren bij het Pullhouse. Eveneens was het lang geleden dat Olden Eibergen dagkampioen werd. Voor eigen publiek lukte het zondag wel.

In de 640 B klasse streed het team van Olden Eibergen met veel zelfvertrouwen voor de dagzege. Moest het de vorige keer nog buigen voor zowe de touwtrekkers vanl Bisons als Eibergen. Met fanatiek aanvalsspel werden de concurrenten naar het tweede plan verwezen.

Bisons staat nog wel aan kop maar heeft slechts een punt marge op de gastvereniging van zondag. Een mooie opsteker voor heren van Olden Eibergen.  Ook de teams van Eibergen konden goed presteren in ‘hun’ buurtschap. Zowel de jeugd als de 640A als de 680A werden met volledige winst bijgeschreven.

Toch was er een zware strijd. In de 680 klasse werd een ouderwetse strijd geleverd met Bisons die maar ternauwernood werd gewonnen door de groenhemden. In de 640 A klasse zorgde OKIA bijna voor een verassing door Eibergen op een bliksemstart te trakteren. Bijna ging de winst naar Holten maar Eibergen wist te corrigeren en won alsnog.

Ook de jeugd van Mark Wilderink leverde een zware strijd met weer OKIA maar wist een volledige dagzege bij te schrijven. De dames van Eibergen moesten de dagzege aan Oele laten. De Hengelose dames waren te sterk en samen voeren ze nu de totaalrangschikking aan.

Het Borculose Heure wist de 720 op haar naam te schrijven. Deze vereniging tekent over twee weken ook voor de organisatie van het derde toernooi. Aanvang wedstrijden 10.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven