Uniek: DJ draait vanuit een kinderwagen!

dj-met-kinderwagenEIBERGEN – Dit hebben we nog nooit gezien in Eibergen: een wandelende disco. NUB trof tijdens Koninginnedag een groep swingende jongeren aan op de Brink. Bijzonder was dat er geen enkel geluid te horen was. Iedereen had een draadloze koptelefoon op. Verslaggever Roy Nijman – die dol is op gek nieuws – trok de mensen aan de jas! (zie video).

De bedenker van het nieuwe fenomeen – DJ Wessel Bottenberg uit Eibergen – heeft dit nieuwe concept bedacht. Het is zondag voor het eerst in het openbaar getoond. ”Meestal ben je in een disco op één plek aan het draaien. Wij gaan juist met de mensen mee. Dit is leuk voor een kroegentocht zoals op Koninginnedag, of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.”

DJ Wessel heeft een oude kinderwagen helemaal omgebouwd tot mengtafel. Alles wordt gevoed door een grote autoaccu. “Veel mensen kijken of er een kindje in de wagen ligt dat is wel grappig”, aldus Bottenberg. De Eibergse DJ wil heel Nederland kennis laten maken met het concept ‘muziek op wielen’.

Oja, als de landelijke politiek dit leest dan kan er nog wel wat gebeuren in ‘discoland’. Het grote voordeel is: geen geluidsoverlast meer!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven