Vlam in de pan op camping het Eibernest

tn_Afbeelding nieuw Roy 29154EIBERGEN – De bewoners van een bungalow op camping het Eibernest zijn zaterdagavond met de schrik vrijgekomen nadat de vlam in een frituurpan sloeg. Er ontstond een kleine brand die door de snelle inzet van de brandweer optijd geblust kon worden.

De brandweer werd omstreeks 19.50 uur naar de Kerkdijk geroepen. De bungalow heeft veel rook- en roetschade opgelopen. Daarom mogen de bewoners het pand niet meer betreden. De eigenaar van de camping zorgt voor tijdelijke vervangende huisvesting.

“Ik ben blij dat er geen gewonden zijn gevallen, de schade is maar bijzaak. Dat komt allemaal wel goed. Voor de bewoners is het natuurlijk schrikken.”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=1981]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven