Vrouw treft insluiper aan in haar woning

NEEDE – Een onbekende man werd woensdag bij een insluiping in een woning aan de Schurinkweg overlopen door de bewoner. De man is met een auto gevlucht. De bewoner werd omstreeks 17.15 uur (tijdens het douchen) gealarmeerd door zijn hond die aansloeg.

Toen hij lawaai hoorde in de hal, is hij gaan kijken. Daar zag hij een onbekende man staan. Toen deze de bewoner zag, sloeg hij op de vlucht en is in een auto met meerdere inzittenden in onbekende richting weggereden. Men kon de woning binnenkomen door een onafgesloten deur. Er zijn onder meer sieraden en een bankpas uit de woning weggenomen.

Het gaat om een getinte man van zo’n 30 jaar oud en ongeveer 1,75 lang. Hij droeg een witte trui. Ook de andere inzittenden van de auto, waaronder één vrouw, hadden allen een getinte huidskleur. Ze zijn weggereden in een blauwe auto. De politie verzoekt getuigen, die iets gehoord of gezien hebben van de insluiping, zich te melden via 0900-8844.

De politie adviseert mensen aan om hun woning altijd af te sluiten. Ook als mensen lange tijd boven of in de tuin zijn, is het verstandig om de deuren op slot te doen. Zo kan insluiping voorkomen worden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven