Auto raakt total-loss na een flinke botsing

deventerkunstweg 025-borderBELTRUM – Bij een ongeval op de kruising Deventerkunstweg – Eibergseweg te Beltrum is vanmorgen omstreeks 11.00 uur een auto zwaar beschadigd geraakt. De inzittenden van deze auto, een man, vrouw en een klein kindje, raakten bij het ongeval niet gewond. Een terplaatse gekomen ambulance heeft de inzittenden kort nagekeken. De auto werd afgesleept.

De oorzaak van de aanrijding ligt vermoedelijk in een voorrangskwestie; de auto raakte een bestelbus vol op het achterwiel. De brandweer van Groenlo heeft de motorkap van de auto opengeknipt om de accukabels los te kunnen koppelen. Het kleine slachtoffertje kreeg van de OVD van de brandweer een troostbeertje aangeboden.
[nggallery id=2025]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven