Bewoner helpt de brandweer een handje!


NEEDE – Een buurtbewoner aan de Ten Caote Plas heeft zondagavond de brandweer een handje geholpen tijdens een containerbrand voor het pand van de Lidl. De brandweer-vrijwilligers waren onderweg naar de brand. Maar ondertussen – door de snelle inzet van de bewoner – werden de vlammen gedoofd . En dat met twee emmers water! (zie video, deel1).

De inzet van de brandweer was nog wel nodig. Want het vuur was nog niet helemaal uit (zie video, deel 2). Rond 21.35 uur werd post Neede opgeroepen. Een andere buurtbewoner had vier jongens met een rotgang weg zien fietsen. “Ik had helemaal niet in de gaten dat er een brand was. Anders had ik wel actie ondernomen.”

Heeft u rond 21.30 uur wat gezien in de omgeving van de Lidl? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. De aannemer – waar de container van is – kan een boete verwachten. Want containers moeten achter bouwhekken geplaatst worden zodat derden er niet bij kunnen komen.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2034]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven