Borculose insluiper gepakt door agenten

RUURLO – Op zondag 15 mei heeft de politie op het station een insluiper aangehouden na meldingen van oplettende getuigen. De politie kreeg rond de middag meldingen, dat een insluiper op het balkon van een woning aan de Domineesteeg was gezien.

Een getuige heeft de man gevolgd, waardoor hij even later door de politie kon worden aangehouden en voor nader verhoor is overgebracht naar het politiebureau. De man, een 32-jarige inwoner van Borculo, bleek een koevoet bij zich te hebben.

Bij nader onderzoek bij de woning waar de man op het balkon was gezien, bleek de man ook binnen te zijn geweest en een kastje te hebben doorzocht. Voor zover bekend heeft hij niets weggenomen. Ook is nog niet duidelijk hoe de man de woning ingekomen is. Tijdens het buurtonderzoek bleek de man ook in de tuin van een andere woning aan de Domineesteeg te zijn gesignaleerd.

Hier werd hij betrapt en weggestuurd door de bewoner. De politie onderzoekt de diverse meldingen over de man. De 32-jarige is ingesloten voor nader onderzoek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven