Brand bij Danspaleis gaat veel geld kosten

tn_Afbeelding nieuw Roy 29316NEEDE – Maar liefst vier brandweervoertuigen zijn zondagmiddag uitgerukt voor een containerbrand bij het ‘Danspaleis’. Brandweer Neede en Haaksbergen werden bijna tegelijkertijd opgeroepen (rond 17.15 uur) om de brand te blussen. Post Neede was als eerste ter plaatse en kreeg de eer om de vlammen te doven.

Een paar minuten later arriveerde brandweer Haaksbergen met twee brandweerauto’s (zie video). Deze uitruk was niet nodig. Volgens de brandweer is er iets mis gegaan bij de alarmcentrale. Het is bijna zeker dat er twee melders waren één in Neede en één op de N18 richting Haaksbergen.

De vrijwilligers uit Neede hadden het vuur snel onder controle. De brandweer gaat er vanuit dat de rommel in de container is aangestoken.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2000]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven