Brommerrijder overlijdt na zwaar ongeval

tn_Afbeelding nieuw Roy 29452HAARLO – Een 37-jarige brommerrijder uit Borculo is maandagmorgen rond 6.15 uur na een frontale botsing met een vrachtwagen ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Het trieste ongeval vond plaats op de Groenloseweg in Haarlo ter hoogte van de Wolinkweg. Hulpdiensten zoals de brandweer, ambulance en een traumahelikopter werden gealarmeerd.

Door getuigen en omstanders werd als eerste hulp verleend maar de bromfietser is dermate ernstig gewond geraakt dat hij ter plekke aan zijn verwondingen is overleden. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren wordt door de politie onderzocht. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft ter plaatse onderzoek gedaan (zie foto’s).

De vrachtwagenchauffeur (38 jaar uit Lichtenvoorde) reed op de Groenloseweg richting Borculo, toen de bromfietser hem tegemoet reed kwam de bromfietser – om nog onduidelijke reden – op de andere weghelft terecht en botste tegen de vrachtwagen.

De weg is enkele uren afgesloten geweest. Om 10.30 uur werd de weg weer vrijgegeven. Alle betrokkenen, inclusief de vrachtwagenchauffeur, worden in contact gebracht met Slachtofferhulp

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2005]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven