Dookie speelt zaterdag bij café De Noaber

RUURLO – Ze brengen zaterdag bij eetcafé De Naober een ode aan de grootste punkrockband aller tijden: Green Day. De jonge Limburgse band Dookie weet op originele wijze de Engelse punkrockband feilloos te benaderen. Het optreden begint om 22.30 uur.

Dookie zijn vier vrienden uit Beringe die niet alleen de muziek van Green Day zo goed mogelijk proberen te evenaren, maar ook qua show trekt Dookie alles uit de kast om zoveel mogelijk op hun idolen te lijken. Basket case, American Idiot, When I come Around, Working class hero en Holiday. Iedereen kent deze nummers, maar ook de minder bekende nummers komen voorbij.

In hun korte bestaan deelde Dookie al het podium met bands als Van Katoen, Silkstone en Relax. Ook maakte Dookie furore in ‘The Dommelsch Clash of the coverbands’ waar zij het tot de regiofinales van Zuid-Nederland schopte. Met veel enthousiasme en als een goed geoliede machine brachten de vier muzikanten een ode aan hun helden van Green Day.

Ze wisten met de frisse en energieke punkrock van Green Day op onweerstaanbare wijze over te brengen. Ook qua looks en outfits weet Dookie de originele Green Day feilloos te benaderen. Kortom, met Dookie op het podium wordt elke zaal, elke manege en elk café plat gespeeld

Kom zaterdagavond daarom naar De Naober. Voor meer informatie kijk op: www.dookie.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven