Duurzame fair in Eibergen slaat goed aan

tn_IMG_3229EIBERGEN – Het weekend van 28 en 29 mei stond in Eibergen in het teken van ‘Duurzaam & Eerlijk’. Bij de Greune Weide was twee dagen lang een heuse fair. Bezoekers konden hier genieten van duurzame, eerlijke en ecologische producten en diensten. Vooral de beleving was erg belangrijk; zo werden er verschillende lezingen gehouden en kon je allerlei producten proeven en diensten uitproberen.

Er waren Alpaca’s (meegenomen door SnuffelExpress). Er stonden diverse kraampjes met verzorgingsproducten,  voeding voor dieren, schoonmaakdoeken, sieraden, producten voor tuin en landschapsverzorging, tuinverlichting en gezondheidstechnieken. Alles had te maken met duurzaam & eerlijk (DE Fair).

Vanwege de harde wind op zaterdag zijn de kraampjes van een van de velden verplaatst naar andere plekken rond de Greune Weide. Helaas kon Timmerbedrijf Jan Reimerink zijn (zware, houten) producten niet verplaatsen en dus was hij zondag niet actief aanwezig op de fair.

Op zondag waren er meer bezoekers dan op zaterdag. Honderden mensen hebben de eerste Duurzame Eerlijke Fair van Nederland bezocht.

Foto’s Nadi Zoetebier:
[nggallery id=2046]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven