Flitspaal langs N18 door vlammen vernield

tn_Afbeelding nieuw Roy 29423EIBERGEN – Het is niet de eerste keer dat de brandweer moet uitrukken om een flitspaal langs de N18 te blussen. Zondagavond moesten de spuitgasten van Eibergen uitrukken naar de Groenloseweg ter hoogte van restaurant de Keet (omstreeks 23.45 uur). Onbekenden hebben daar de ‘beroemde’ flitspaal in brand gestoken.

De vrijwilligers hadden het vuur snel onder controle. De paal heeft door de brand veel schade opgelopen en daarom kan hij niet meer flitsen. De brandweer heeft in de omgeving geen verdachte personen aangetroffen.

Na de bluswerkzaamheden kwam de politie ook nog een kijkje nemen. Politie Berkelland is op zoek naar getuigen die voor of tijdens de brand wat in de omgeving hebben gezien. U kunt bellen met 0900-8844.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2004]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven