Lidl in Neede gaat op 8 juni officieel open

13052011190NEEDE – Het is nu honderd procent zeker: de Lidl in Neede gaat op 8 juni open. Op deze datum wordt de nieuwe goedkope supermarkt aan de Ten Caoteplas officieel geopend. Het heeft een tijdje geduurd sinds de overname van de Super de Boer (31 januari). Dit had vooral te maken met de grote renovatie van het pand. Er is zeker voor 200.000 euro geïnvesteerd.

Van de oude winkel is niets meer te zien (gestript). Alles wordt op dit moment vernieuwd en opgeknapt. Plaatselijke bouw en loonbedrijven zijn druk bezig om de winkel klaar te krijgen voor de opening. Waaronder Olminkhof en aannemersbedrijf Schippers en Meijerink en Willems sierbestrating uit Borculo.

Bij het Needse filiaal zijn ze nog wel opzoek naar personeel. Op de site www.Lidl.nl is te zien dat ze nog opzoek zijn naar een filiaalmanager. Voor het pand hangt nu een groot spandoek met de tekst: kom werken bij de Lidl. Pandeigenaar Mans Koster is blij dat de winkel opengaat. “Neede heeft nu weer een trekker.”

Foto’s Roy Nijman (gemaakt met telefoon):
[nggallery id=2014]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven