Meester Ed Hetterschijt stopt na 38 jaar


BORCULO – Leerlingen, ouders en collega’s hebben vrijdagmorgen afscheid genomen van meester Ed Hetterschijt. In de zaal van Peters was het één groot feest. Alle groepen van de Sint Jorisschool verzorgden een optreden. Hetterschijt heeft achtendertig jaar les gegeven op de Borculose school.

Niet alleen meester Ed werd in het zonnetje gezet ook zijn vrouw Betty – die tien jaar werkzaam is geweest op de Jorisschool – stond in de schijnwerpers. Het laatste optreden was hilarisch – Ed en Betty moesten in een Pinguïn-pak met alle aanwezigen in de zaal de pinguïndans doen (zie video, deel 1).

Aan het einde van de gezellige morgen kwamen Ed en Betty met een grote verrassing. Ze boden de school een bon van 1500 euro aan om te gebruiken voor de aanleg van het nieuwe speelplein (zie video, deel 2).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven