Nieuw: ‘Dikke boom’ concert in Haarlo

HAARLO – Het idee speelde al jarenlang binnen de vereniging, maar het kwam er nooit van, zondag 29 mei is het zover dan organiseert muziekvereniging de Eendracht vanaf 15.00 uur het ‘Dikke Boom Concert’.  Locatie is de picknickplaats aan de Dennenweg te Haarlo.

Nu zult u wellicht denken Dikke Boom Concert, wat is dat dan? De Eendracht wil met dit festival een ongedwongen, gezellige muzikale middag in het bos organiseren voor de gehele familie en u als bezoeker laten genieten. Speciaal voor de kinderen wordt er van alles georganiseerd. Zo is er een springkussen en is er gelegenheid om een ritje te maken met de huifkar.

Daarnaast is er een workshop muziekinstrumenten maken voor kinderen.  Dit alles is geheel gratis. Zij mogen met hun eigen gemaakte instrumentjes tezamen met de bezetting van de Berkelkapel  een geweldige afsluiting verzorgen van dit spektakel. De gehele vereniging zal aan dit gebeuren haar medewerking verlenen.

Zo zullen er optredens zijn van de malletband, de jeugddrummers, de majorettes, het harmonieorkest en de blokfluiters van de  basisschool. Het traditionele houtzagen op  Tiroler Holzhacker Bub’n mag ook zeker niet ontbreken deze middag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven