Nieuw: Festiviteitendag ‘Eibergen Swingt’

EIBERGEN – De Eibergse Ondernemersvereniging (EOV) houdt samen met openluchttheater Eibergen zaterdag 28 mei de festiviteitendag ‘Eibergen Swingt’. Overdag zijn er in het centrum tal van activiteiten, waaronder een promotiemarkt.

Winkeliers, ondernemers en instellingen krijgen alle ruimte om zich te presenteren. Hobbyisten krijgen de gelegenheid hun passie te demonstreren. Ook muzikaal en creatief talent krijgt alle ruimte. Het dagprogramma duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Ondernemers, instellingen en hobbyisten die een kraampje willen reserveren kunnen zich melden bij  Boekhandel Gellekink.

Tussendoor is er bij de verschillende horeca gelegenheid een swinghap te eten. ’s Avonds wordt het stokje overgenomen en swingt Eibergen verder in het openluchttheater. Het bestuur van openluchttheater Eibergen heeft de swingende coverband Soulkey gecontracteerd. Vanaf 23.30 uur is het podium voor DJ The Unexplained & Friends.

Dit wordt een soort mini- Have A Nice Day voor met name het jongere publiek. Het avondprogramma in het theater is gratis te bezoeken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven