Nieuwe gemeentewerf officieel geopend

tn_2011_0520openingwerfBorculo0058BORCULO – De medewerkers van de buitendienst hebben vanaf vrijdagmiddag een nieuwe stek gekregen. De gloednieuwe gemeentewerf aan de Korenbree werd officieel geopend door burgemeester Hein Bloemen. De mensen van de buitendienst kunnen nu vanaf één centrale plek werken en dat bespaart volgens wethouder Leo Scharenborg veel tijd en geld.

Het gebouw – ontworpen door architectenbureau De Witte en Van der Heijden uit Groenlo – heeft in totaal 2,9 miljoen euro gekost. De ruim dertig medewerkers waren zo blij met een nieuwe onderkomen dat ze zelf de afdelingshoofd van de buitendienst – Jos Hollander – een cadeau aanboden.

Zaterdag 21 mei is iedereen van 10.00 tot 17.00 uur welkom een om een kijkje te nemen in de nieuwe werf. Er worden dan verschillende demonstaties gegeven voor jong en oud. De bedrijven Dusseldorp en Wolterinck uit Beltrum zijn ook van de partij om uitleg te geven over hun werkzaamheden voor de gemeente.

Foto’s Yvonne Berends:
[nggallery id=2029]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven