Nieuwe website voor gemeenschapsraad

NEEDE – Gemeenschapsraad Neede (GRN) heeft een nieuwe website. De oude website was aan vernieuwing toe, mede doordat het onderhoud hiervan te technisch en te moeilijk was. De oude website is in het verleden onderhouden door Hans Toutenhoofd. Deze heeft dat altijd met zeer veel inzet en kunde gedaan.

Hans is om gezondheidsredenen gestopt als bestuurslid van de GRN en heeft het beheer overgedragen aan Nico Niessen. Met deze nieuwe website hoopt de GRN het wederzijds contact tussen de GRN en alle Needenaren en tussen de GRN en alle partijen waarmee ze samen werkt, optimaal te bevorderen.

De nieuwe website zal informatie verstrekken over diverse projecten die spelen in het Neede VIP traject en andere actuele onderwerpen die betrekking hebben op het dorp Neede. Ook zullen er mededelingen te vinden zijn van de bestuurstafel gemeenschapsraad Neede.

Tevens is er de mogelijkheid om Needs nieuws te plaatsen. Needenaren kunnen ook zelf deelnemen aan discussies op de site, hiervoor kunnen ze zich via de nieuwe site aanmelden. Spelregel daarbij is dat dat onder eigen naam gebeurt.
Het adres van de site is: www.gemeenschapsraadneede.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven