‘Ontbijtvereniging’ in actie voor moeders

ontbijtservicieEIBERGEN – Je mag vanaf nu de Eibergse Ondernemers Vereniging de ‘Eibergse Ontbijtvereniging’ noemen. Want zondagmorgen waren de ondernemers vroeg wakker (7.30 uur) om de verse ontbijtjes klaar te maken voor de moederdagactie. Riet Fentsahm was de eerste moeder die een grote schaal moet lekkernijen kreeg uit handen van ondernemer Marco Pierik (zie video).

Mevrouw Fentsahm was niet op de hoogte van de komst. Ze was daarom ook blij verrast.  Haar zwager – Karel – heeft het de hele week stil kunnen houden. Pierik: ”Karel zat in het complot hij heeft het geheim gehouden.” De veertig ontbijtjes werden ’s morgens door een groep ondernemers vers gemaakt in de keuken van Boenders.

De ingrediënten waren dit jaar luxe. “Dat komt vooral door de ondernemers die dit jaar ook een extra steentje bijdragen. FG Slijterij, Albert Heijn en bakkerij Schreuder. Er zit zelfs een flesje champagne bij”, zegt ondernemer Ronald Gellekink. Met het vroeg opstaan hadden de winkeliers geen problemen. ”Normaal stappen we altijd op de fiets”, lacht Ronald. 

Heeft u ook wat speciaals gedaan tijdens moederdag. Wij horen het graag! Mail foto’s en filmpjes (link youtube) naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven