Opknapbeurt in openluchttheater gestart

afbeelding-nieuw-roy-29195EIBERGEN – Het brullen van een kettingzaag trok bij verslaggever Roy Nijman maandagmorgen de aandacht van het openluchttheater (zie video). Een loonwerker was druk in de weer met het kappen van enkele bomen in en rondom het theater.

Het is duidelijk. Het bestuur van het openluchttheater heeft een start gemaakt met fase 1 van de renovatie en privatisering van het theater. Volgens de voorzitter zijn er bij de ingang twee naaldbomen gekapt zodat de loofbomen meer ruimte krijgen om uit te groeien.

Verder wordt er drainage aangelegd en komt er nieuwe bestrating. Fase 1 moet op 28 mei klaar zijn tijdens de opening daarna volgt fase 2 het plaatsen van de overkapping. “Het geld van de gemeente staat nog niet op de bankrekening, maar we zijn alvast begonnen”, zegt Henk Nijhof.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven