Politieoptocht: Frans Knijnenburg voorop!

tn_Politieoptocht 002GEESTEREN – Het was donderdagmiddag een uniek plaatje in Geesteren. Er trok een ‘politieoptocht’ door de straten. Alle agenten van politie Berkelland waren uitgerukt om hun collega – Frans Knijnenburg – uit te zwaaien. Vandaag was zijn laatste werkdag bij de Berkellandse politie. Knijnenburg is een bekend persoon in Geesteren zelfs raadslid Jaap Jonk had het over zijn vertrek.

Jonk donderdag op twitter: ”Gebeurt nooit in Geesteren, drie politieauto’s met zwaailichten en sirene. Blijkt dat onze gewaarde Frans met pensioen gaat.” Ook wijkagent Hergert Menkhorst liet wat los op twitter. “Veel politie op de been voor afscheid van collega.”

Frans Knijnenburg is vanaf 1974 actief bij de politie. Vanaf vrijdag kan hij dus genieten van zijn pensioen. NUB kreeg donderdag meerdere telefoontjes van inwoners die de politiemacht hadden gehoord. Het raadsel is nu opgelost. Frans geniet van je vrije tijd!

Foto’s Wim Wormgoor:
[nggallery id=2043]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven