Schipper & Meijerink gaat naar Eibergen

afbeelding-nieuw-roy-29750EIBERGEN/NEEDE – Aannemersbedrijf Schipper en Meijerink en Raadhuys personeelsdiensten verhuizen van Neede naar Eibergen. Aanstaande woensdag wordt er begonnen met de grote klus. De twee bedrijven hebben het voormalige pand van ProWonen aan de Borculosweg in Eibergen gekocht. Het Needse aannemersbedrijf heeft ruim 43 jaar in Neede gezeten.

Vestingingsleider Bram Timmermans van Schipper & Meijerink kwam maandag met dit verhaal naar buiten. “We zijn uit ons jasje gegroeid, daarom zijn we opzoek gegaan naar een nieuwe locatie aan het rand van het dorp. Ons nieuwe pand bied veel kansen voor de toekomst. Dat heeft vooral te maken met de grote van het gebouw.”

Het oude pand aan de G.L. Rutgersweg blijft voorlopig leeg staan. Schipper en Meijerink zit sinds 1968 in Neede en het Raadhuys vanaf 1981. Er gaat nog meer veranderen bij het aannemersbedrijf vanaf nu gaat het bedrijf verder onder een nieuwe naam: Friso Oost.

Schipper & Meijerink was al enkele jaren onderdeel van de Friso Bouwgroep.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven