Voetballers vieren eerst feest in Eibergen!


EIBERGEN/NEEDE – Het was zondagmiddag een raar gezicht op de Brink in Eibergen. De voetballers van sportclub Neede – die kampioen zijn geworden in de vierde klasse C – hebben eerst een feestje gevierd in het centrum van Eibergen voordat ze in Neede aankwamen. Het ging flink tekeer! (zie video) De Needse supporters moesten nog even geduld hebben voor de officiële huldiging.

De kampioenen waren rond 17.45 in Eibergen om bij Boenders de buik vol te eten en een biertje te drinken. Een half uur later kwamen de voetballers aan in Neede en stapte over op een grote ‘carnavalswagen’ om daarna een ereronde te maken door de straten van Neede.  

Veel inwoners stonden langs de weg om de Needse voetballers te feliciteren met hun titel. Op het sportpark stonden honderden mensen de kampioenen op te wachten met vuurwerk en bloemen. Zo, Neede wordt weer op de kaart gezet!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2001]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven