Yvonne Berends schminkt er wat op los!

sminckEIBERGEN – Als je het werk van Yvonne Berends (40) ziet dan lijkt het haast op kleine kunstwerkjes. De Eibergse is helemaal bezeten van haar schminkspullen. Deze hobby is haar lust en haar leven en dat is ook te zien aan de gezichten die ze heeft geschminkt. Steeds vaker duikt Berends op tijdens feestjes en evenementen, dit jaar stond ze nog op de oranjemarkt in Eibergen.

“Het begon allemaal met een paar kleine potjes schmink. Nu heb ik een hele koffer vol met professionele spullen. Waarom ik dit zo leuk vind?  Het geeft me zoveel energie om kindjes om te toveren tot tijgers, vlinders en prinsessen.”

Naast het schminken van gezichten is Berends ook gek op bellypaint. ”Ik heb inmiddels ook al een paar zwangere buiken geschminkt wat erg leuk is om te doen. Wat is er nog mooier dan van je eigen buik een schilderij te maken, wat je ook kunt gebruiken als foto op een geboortekaartje of een schilderij op de babykamer.”

Yvonne Berends ziet het schminken als een uit de hand gelopen hobby. Op de site www.partyschmink.hyves.nl zijn veel foto’s te vinden en ook informatie over Berends.

[nggallery id=1992]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven