Zorgboerderij opent deuren voor publiek

WINTERSWIJK – Zorgboerderij ‘De Olden Gaorden’ zet op zaterdag 21 mei de deuren open. Iedereen die belangstelling heeft of gewoon even wil komen kijken is welkom. Op de boerderij wordt op doordeweekse dagen een plezierige dagbesteding aangeboden voor voornamelijk mensen met een lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel en is volledig rolstoel toegankelijk.

Als je van het buitenleven houd en graag onder de mensen wilt komen dan zit je hier op de juiste plek. Er zijn nog een aantal plekken vrij voor deelnemers. Ook mensen met een beperking uit de gemeente Berkelland kunnen bij deze zorgboerderij terecht. De afgelopen periode hebben er veel veranderingen plaats gevonden rondom de boerderij.

De moestuin en de boomgaard zijn uitgebreid en er wordt binnenkort een tuinhuisje geplaatst waar met mooi weer iedereen kan genieten van een lekker kopje koffie of thee. Verder zijn er kweekkassen, een werkplaats, een weiland met klein-  en grootvee en een volière. De gezellige boerderij is in de weekenden ook te huur als aangepaste vakantiewoning.

Tijdens de open dag zullen er muzikanten aanwezig zijn en er worden producten verkocht die op de boerderij gemaakt, gekweekt en verwerkt zijn. Hierbij kun je onder andere denken aan windspiralen, sla- en tomatenplantjes en verschillende soorten jam.

De zorgboerderij is te vinden aan de Olden Goorweg 8a. De open dag is van 10.00 tot 15.00 uur. Meer info op www.zorgboeren.nl.

[nggallery id=2026]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven