Zwaar motorongeval bij Esso-tankstation

divers 120-borderNEEDE – Bij een verkeersongeval op de N315 zijn zondagochtend 1 mei een bestuurder en een bijrijdster van een motor gewond geraakt. Bij de hulpdiensten kwam om 10.40 uur een melding binnen van een ongeval tussen een motor en een auto. Het ongeval vond plaats op de N315 met de kruising met de Koeweidendijk in Neede.

De bestuurder en een bijrijdster van de motor zijn met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Voor zover bekend is de bestuurder van de auto ongedeerd gebleven. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.

De N315 is daarom tijdelijk afgezet, het verkeer is ter plaatste omgeleid. Politie Berkelland wil graag in contact komen met getuigen. Bel met 0900-8844.

[nggallery id=1983]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven