Auto total-loss gereden op Borculoseweg

tn_Afbeelding nieuw Roy 30635RUURLO – Een bejaard echtpaar heeft maandagmiddag veel geluk gehad na een aanrijding op de Borculoseweg (N315). Ze kwamen na een botsing met een grote vrachtwagen met de schrik vrij. De auto waar het echtpaar in reed werd total-loss verklaard. Één rijbaan was door het incident tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Rond 15.00 uur werd het ongeval gemeld. De politie kwam poolshoogte nemen maar kon weinig betekenen voor de betrokkenen. De bestuurders moesten zelf een schadeformulier invullen. De bestuurder van de auto reed op de Höfteweg en wilde de N315 op rijden.

De man zag door een onbekende oorzaak een vrachtwagen – die richting Borculo reed – over het hoofd en kwam in botsing. Gelukkig kwam iedereen met de schrik vrij. De provincie kwam ter plaatse om het verkeer te regelen. De auto is afgesleept door een sleepbedrijf uit Borculo.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2089]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven