Brand in rietendak snel onder controle

tn_Afbeelding nieuw Roy 29996NEEDE – De brandweer moest zondagmiddag in actie komen om een brandje in een rietendak van een woning aan de Haaksbergseweg te blussen. Er werd omstreeks 16.15 uur groot alarm geslagen. Zelfs de hoogwerker van Zutphen werd opgeroepen.

Door de snelle inzet was de brand – aan de zijkant van het pand – snel onder controle. De  hoogwerker keerde daarom onderweg naar Neede huiswaarts. Er zijn op dit moment veel reacties te vinden op Twitter over de uitruk van de hoogwerker. Volgens Nicolaas Kerkmeijer (journalist in de omgeving van Zutphen) werd de bemanning van het voertuig drie keer opgepiept.

Na een kwartier rukte de hoogwerker pas uit naar de woningbrand. “Blij dat ik niet in nood ben”, meldt Kerkmeijer op het net. De politie kwam ook ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2064]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven