Buitenspeeldag in Patrijsstraat geslaagd!

tn_IMG_0745NEEDE – De Nationale Buitenspeeldag werd dit jaar – woensdag 1 juni –  voor het eerst georganiseerd aan de Patrijsstraat. Buurtbewoners hebben de handen ineen geslagen en deze middag tot een groot succes gemaakt. Er werd geschminkt, kinderen konden stoepkrijten. En uiteraard veilig spelen op straat De hele Patrijsstraat en Kwartelstraat waren afgesloten in overleg met de gemeente.

Zelfs de vuilnistonnen zijn eerder geleegd deze dag, zodat de kinderen ’s middags de hele straat tot hun eigendom hadden. Buurtbewoonster Jolanda Bolster van het Bloemenhoekje sponsorde een groot springkussen en lokaal ondernemer Berkelland Verhuur wat tafels en banken.

ProWonen deed ook een bijdrage, want aan de Patrijsstraat staan enkele woningen van ProWonen. Als groot vermaak kwam de brandweer van post Neede in actie. De kinderen maakten een rit in de brandweerauto. Hierna werd er een wedstrijd met twee ballen en de spuit gehouden, hier bleek enige techniek handig te zijn.

Niet alleen de kinderen, ook de ouders hebben een middag gehad die voor herhaling vatbaar is!

[nggallery id=2052]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven