Duizenden kids vieren einde schooljaar

EIBERGEN – Zo’n 1.500 kinderen van tien basisscholen uit Berkelland vieren dinsdag 21 juni met twee theatervoorstellingen in Openluchttheater Eibergen de afsluiting van het schooljaar. Het professionele theatergezelschap Warboel speelt ’s ochtends om 10.30 uur voor de onderbouw de voorstelling ‘Ballonnenboogiewoogie’.

Om 13.30 uur is er een voorstelling voor de bovenbouw. Speciaal voor het openluchttheater heeft Warboel een muziekproject gemaakt. De kinderen gaan samen met Warboel een echte muziekvideoclip maken. De clip wordt gemonteerd en op internet gezet.

Op die manier worden de kids hoofdpersoon in hun eigen muziekclip. Na afloop krijgen alle kinderen iets te drinken. Dit wordt hun aangeboden door de Eibergse supermarkten C1000, AH en Plus.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven