Flinke ravage na botsing op Lintveldseweg

ravage na aanrijding 033-borderEIBERGEN – Bij een aanrijding op de kruising van de Lintveldseweg met de Molenweg in het buitengebied van Eibergen is woensdag omstreeks 15.00 uur een enorme ravage ontstaan. Twee voertuigen raakten bij de aanrijding zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept. Eén voertuig zat na de aanrijding om een boom heen gevouwen en stond in een muurtje. Het voorwiel van dit voertuig was volledig afgebroken.

De brokstukken van de muur lagen 25 meter verder. Ook lag de weg bezaaid met allerlei auto onderdelen. Wonder boven wonder raakte er bij het ongeval niemand gewond. Een ter plaatse geroepen ambulance kon zijn weg weer vervolgen. Volgens de politie ter plaatse hebben beide bestuurders vandaag een flink aantal engeltjes verspeeld.

Aangezien de aanrijding plaatsvond in een waterwingebied moet er vanwege lekkage van de voertuigen een stuk grond worden afgegraven.

[nggallery id=2068]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven