Grafisch ontwerpster timmert aan de weg

hisslink-nub-jpg-1RUURLO – Ruim twee jaar is Lisette Hissink (26) zelfstandig met haar bedrijf Hisslink. Vol ambities om ”mooie dingen te maken voor onder andere bedrijven, verenigingen en organisaties” zoals ze zelf vertelt. Maar ook particulieren kunnen bij haar terecht. De kracht van Hisslink zit hem in de betrokkenheid met de klant. Het project van begin tot einde begeleiden en laten uitgroeien naar een mooi product.

Met de vraag wat er zo bijzonder is aan het ontwerpen is dat de diversiteit aan klanten haar aanspreekt. ”Zo zit je in gesprek voor een ontwerp bij een lingerie winkel en het volgende moment maak je iets voor een onderdeel van een motor. Altijd weer een uitdaging om iets neer te zetten wat bij de klant past.”

De bekendheid heeft ze gekregen in 2008 toen ze een logo ontworpen heeft voor Reurpop. Het leuke er aan is dat ze niet eens op de hoogte was dat het ging om een ontwerpwedstrijd. Maar deze wel gewonnen heeft destijds.
Voor dit jaar heeft ze de vierde editie van de Reurpop krant ontworpen. In een oplage van 60.000 stuks zijn deze verdeeld over Berkelland en omstreken.

Een ander groot project is Karting Eefde. Hier heeft ze bijvoorbeeld de website, posters, krant (oplage 110.000 stuks) en reclameborden voor ontworpen. Ook verenigingen kloppen bij haar aan. Zo is er een complete website ontworpen voor VV Ruurlo. Voor websites werkt Hisslink met een Content Management Systeem.

Dit houdt in dat de website volledig – en heel eenvoudig – zelf bijhouden kan worden. Enige ervaring met tekstverwerking zijn voldoende om de website zelf up-to-date te kunnen houden. Met het aankomende Karel Stegeman Toernooi (11-12-13 juni) in Ruurlo is ook rekening gehouden.

De uitslagen worden online gezet en zijn daarna direct in de kantine te zien op grote LCD schermen als een soort PowerPoint presentatie. Technische knowhow heeft Hisslink ook in huis om dit allemaal te realiseren.

Wie nog geen idee heeft hoe de uitstraling van een bedrijf, product of dienst er uit moet komen te zien kan Hisslink ideeën aanreiken. Samen met de klant wordt er gewerkt naar het gewenste eindresultaat toe.

Oja… Nieuwsuitberkelland.nl is na twee jaar ook wel aan vernieuwing toe. Met de vraag of Hisslink hierin wat betekenen kan werd met een volmondig – JA – beantwoord. Hou dus de site dus in de gaten! Wordt vervolgd…

Contact Hisslink via: 0573-421564 of www.hisslink.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven