‘Have A Nice Day’ krijgt een boeren tintje

tn_Afbeelding nieuw Roy 30597EIBERGEN/REKKEN – Het festival Have A Nice Day dat aanstaande weekend wordt gehouden in Eibergen krijgt een boeren tintje. Volgens de organisatie wordt het grote dancefestival bonter dan ooit. En dat was maandag al goed te zien op de kruising Borculoseweg met de Stokkersweg (zie foto). Maar er is nog meer. Een groep jongeren gaan na afloop voor het eerst kamperen bij een boerencamping in Rekken.

De organisatie van het festival is al jaren op zoek naar slaapplekken voor de bezoekers. Maar bijna niemand wil de jongeren hebben op hun camping omdat toeristen voorrang krijgen. Is de Maat dan geen optie om daar tenten op te zetten? Lekker dichtbij. Raph Schouten van het theater: “Daar zijn we al een tijdje mee bezig geweest meer we krijgen geen toestemming van de gemeente.”

Camping ten Brinke stond open voor het verhaal en heeft de tipi’s al vastgelegd voor de jongeren die in de nacht van 2 op 3 juli komen. “Ze kunnen natuurlijk ook zelf tenten meenemen. Wij zorgen voor vervoer van het theater naar onze camping”, aldus ten Brinke. De voorkoop van Have A Nice Day loopt als een trein. Nu – maandag – zijn er al 1200 kaarten verkocht.

In totaal wil de organisatie ruim 2500 bezoekers toelaten. Zaterdag 2 juli gaat het festival van start. De poort is om 12.00 uur al open voor publiek. Meer info op www.haveanicedayfestival.nl.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2087]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven