Het Flames vuur wordt voorgoed gedoofd

tn_Afbeelding nieuw Roy 16030EIBERGEN – Deze week zijn de bandleden van the Flames bijeen gekomen en hebben, na overleg en in een goede verstandhouding, gezamenlijk besloten om per direct te stoppen. Dat dit moment eens zou komen was voor de bandleden al langer duidelijk. Om uiteenlopende redenen is het moment echter eerder gekomen dan verwacht.

Er is afgesproken om de geboekte optredens te annuleren. Tevens is er afgesproken dat, op zaterdag 22 oktober 2011 bij Prinsen in Haarlo het laatste optreden zal plaatsvinden. The Flames willen met allen, die de band een warm hart toedragen, nog eenmaal gezamenlijk genieten van een avond “Back to the Sixties”.

Na succesvol in de ‘echte’ jaren zestig te zijn geweest werd het eind 1966 een klein smeulend vuurtje; de band the Flames. Tot het jaar 1999: Jan Boevink begon het vuurtje weer op te stoken. Het gevolg hiervan was, dat het smeulend vuurtje tot een flink vuur werd aangewakkerd; de band was weer “life on stage” te bewonderen.

Na de succesvolle vuurdoop in juni 2001 bij zaal Kerkemeijer te Rekken bleef het Flames-vuur flink branden.
Tot in Limburg en Brabant waren the Flames te bewonderen, maar meestal in de Achterhoek, Twente en de Duitse grensstreek.

Zowel in de kleine als de grote zalen (Go Planet – Discotheek Lucky – De Lantaarn) en niet te vergeten de feesttenten van diverse organisaties, was het altijd gezellig. Soms met bezoekers aantallen tot over de 500 personen, waren het succesvolle optredens.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven