SEN wil meer mensen betrekken bij feest

NEEDE – Commissieleden van de SEN en deelnemers aan de playbackavond en de koepel-knoepelspelen zijn onlangs bijeen geweest om na te denken over de vraag hoe deelname aan de SEN-playback en -spelen aantrekkelijker kan worden gemaakt voor nieuwe ploegen.

Jaap Rutgerink, lid van de vriendengroep “Beter” neemt dit jaar voor de derde keer de handschoen op tegen de concurrerende ploegen. Hij vindt deelname een verrijking van de feestweek. ”Je begint immers al maanden van tevoren na te denken over het nummer dat je wilt gaan doen, over de act zelf en over het decor dat je gaat bouwen. De hele voorbereiding zorgt al voor veel plezier en gezelligheid.”

De belangrijkste conclusie van de klankbordbijeenkomst is dat heel wat nieuwelingen wel interesse hebben om actief mee te doen aan de SEN-week, maar niet precies weten hoe ze dat moeten aanpakken.

Om die reden heeft de SEN besloten op 14 juni een algemene voorlichtingsavond te houden bij restaurant De Vijfsprong aan de Haaksbergseweg. Alle belangstellenden zijn welkom vanaf 20.30 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven