Kids gaan rennen voor nieuw schoolplein

GEESTEREN – Een activiteit voor echte bikkels: een survivalloop. De kinderen van basisschool De Keikamp in Geesteren gaan vrijdag 17 juni rennen, klauteren en springen over hindernissen, waaronder een echte waterbak. De survivalloop is een actie vanuit de school om geld in te zamelen voor de herinrichting van het schoolplein.

De kinderen kunnen worden gesponsord voor hun sportieve inzet. Onlangs is al een nieuw speeltoestel en een vogelnestschommel geplaatst. Dit werd mogelijk door sponsoring van diverse bedrijven en acties van de schoolkinderen zelf. Nu wordt er druk doorgespaard voor de overige speeltoestellen en de verdere herinrichting en aankleding van het gehele plein.

De survivalloop vindt plaats op het schoolplein en in de Keistraat. Het begint om 18.15 uur met een feestelijke opening van de nieuwe speeltoestellen en daarna gaan de kinderen buffelen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven