Needenaren in de rij voor ‘Mission Space’!

tn_Afbeelding nieuw Roy 30073NEEDE – Inwoners van Neede houden van spanning, actie en sensatie. Maar waar kunnen ze dat dan vinden in Neede? Bij attractiebouwer KMG. Woensdagavond vanaf 20.00 uur stonden veel mensen in de rij om een proefrit te maken in de grootste mobiele attractie ter wereld: Mission Space. Voor het eerst bereikte de attractie een hoogte van tachtig meter.

Maar hoe komen al die mensen bij KMG terecht? De eigenaar had woensdag een paar sms’jes verstuurd over het ‘uitvouwen’ en laten draaien van de ‘Mission Space’. Dit verhaal ging als een lopend vuurtje door Neede en zorgde voor veel belangstelling op het terrein aan de Paralleweg (zie foto’s).

Zelfs verslaggever Roy Nijman zat ‘bovenop het nieuws’. Hij ging samen met een groep mannen – die geen hoogtevrees hadden – naar een hoogte van tachtig meter (zie video). Deze site was de eerste die over de mega attractie schreef.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2069]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven