Park Haarstraat wordt opnieuw geopend

BELTRUM – De afgelopen maanden is er hard gewerkt om het park aan de Haarstraat opnieuw in te richten. Zo zijn de paden opnieuw geasfalteerd, is een multifunctioneel speelveld aangelegd, zijn er Trim-fit toestellen en bankjes geplaatst en is het groen opnieuw ingericht.

Op zondag 19 juni om 14.00 uur wordt het vernieuwde park feestelijk heropend door burgemeester Bloemen van de gemeente Berkelland. Er zijn die middag allerlei leuke activiteiten zoals een springkussen, een ballonwedstrijd en een demonstratie panna-voetbal, met een clinic waaraan de jeugd kan deelnemen, door twee voetballers uit de school van Edgar Davids.

De herinrichting van het park is een initiatief van de Raad van Overleg Beltrum samen met het kerkbestuur en de speeltuinvereniging. Diverse organisaties en instanties hebben financieel bijgedragen en mede met de hulp van vele vrijwilligers is dit project tot stand gekomen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven